Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 gramů salátové okurky, neloupané
- sůl, dle chuti
- 2 snítky čerstvého kopru
- 80 gramů uzené makrely, filet, bez kostí a kůže
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- ½ čajové lžičky kurkumy
- 10 - 15 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- ledový salát, natrhaný na kousky
- 4 plátky toastového chleba, opečeného
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 452 kJ / 108 kcal
- Proteína
- 6 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 3.8 g
- Fibra
- 1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1h 20min
Citrónové hummusové noky
Ninguna valoración
Francouzské máslo Montpellier
Ninguna valoración
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Ninguna valoración
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Salát s cuketou a chřestem
35min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20min
Velikonoční křen s mandlemi
Ninguna valoración
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min