Dispositivos y accesorios
Vegetable liquid stock (TM6)
Prep. 15min
Total 3h 15min
1555 g
Ingredientes
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1555 g
Sodio
5592.4 mg
Proteína
18.7 g
Calorías
1584 kJ /
378.6 kcal
Grasa
2.5 g
Fibra
21.1 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
77.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Almond shortcrust pastry
35 dk
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1sa 15 dk
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20 dk
Steel Cut Oats
35 dk
Soy Milk
1sa 35 dk
Slow cooked chickpeas (TM6)
26sa 5 dk
Whole Milk Yogurt
12sa 30 dk
Banana sesame cake
4sa 20 dk
Fish stock
35 dk
Wakame gomasio
20 dk
Basic vegetable stock
1sa
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1sa 15 dk