Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Prune and orange stuffing
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 70 g)
- 20 g butter
- 80 g pitted prunes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- ½ - 1 orange, zest only, no white pith, finely grated
- 2 tsp orange juice
- 30 g sunflower seeds
- 100 g day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly and torn into pieces (3 cm), (approx. 2-3 slices)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Spicy Cajun rub
- 160 g sea salt
- 1 tbsp chilli powder
- 1 tbsp ground smoked paprika
- 1 tbsp dried onion flakes
- 1 tbsp granulated garlic
- ½ tsp ground cumin
- 2 tsp ground cayenne pepper
- 1 tbsp dried thyme
- 1 tbsp dried basil
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tbsp coriander seeds
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 tsp ground black pepper
Whole chicken
- 1000 g water
- 1 whole uncooked chicken (1.2-1.6 kg)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3582 kJ / 853 kcal
- Proteína
- 80 g
- Carbohidratos
- 19.5 g
- Grasa
- 50 g
- Grasas saturadas
- 15.9 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 1731.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Boiled rice
25 min
Cooking beetroot and corn
40min
Brown sugar spice rub
5 min
Potted scrambled eggs with asparagus
30min
Layered chicken dinner
1h 45min
Coleslaw
10 min
Poached eggs
25 min
Rice flour
5 min
Boiled eggs
20 min
Steamed eggs sunny side up
15min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min