Versiones compatibles
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinated fish fillets
- 400 - 450 g boneless, skinless, white fish fillets (approx. 4 fillets)
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- 1 tsp fennel seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 pinches saffron
- ½ tsp salt
- 60 g olive oil
Chermoula sauce
- 2 garlic cloves
- 1 bunch coriander, leaves and stalks only
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous salad
- 200 g couscous
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves (opcional)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 carrot, cut into pieces
- 50 g pitted black olives
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2659 kJ / 633.1 kcal
- Proteína
- 29.7 g
- Carbohidratos
- 49 g
- Grasa
- 33.4 g
- Fibra
- 8.9 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Indian kofta curry with broccoli rice
50 min
Salmon kabsa
40 min
Moroccan chicken with couscous
1sa 5 dk
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Balti coconut fish curry
50 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Turmeric fish
30 min
Spiced paneer parcels
50 min
Moroccan lamb with pilaf
5u. 40min