Dispositivos y accesorios
Traditional hommus
Prep. 5min
Total 25h 5min
20 portions
Ingredientes
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus extra to soak1000 g
-
lemon juice to taste100 g
-
tahini100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ice cubes80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
191.7 mg
Proteína
3.5 g
Calorías
367.1 kJ /
87.7 kcal
Grasa
4.5 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
0.6 g
Carbohidratos
9.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Lebanese-style hommus
13h 15min
Quinoa tabouli
12h 40min
Falafel with beetroot hommus
20min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Hommus
15min
Basil pesto
10min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Falafel
25h 30min
Baba ghanoush
1h
Tarator (tahini dip)
5min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
White bean dip with chimichurri
15min