Dispositivos y accesorios
Pork Buns (Nikuman)
Prep. 30min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
Dough
-
water180 g
-
milk60 g
-
oil plus extra for greasing20 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour360 g
Filling and Assembly
-
fresh shiitake mushrooms2
-
spring onions cut in pieces2
-
white cabbage leaf cut in pieces80 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
pork mince140 g
-
Japanese soy sauce40 g
-
sugar½ tsp
-
oyster sauce15 g
-
sesame oil10 g
-
water400 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10 g
Calorías
1032 kJ /
246 kcal
Grasa
6 g
Fibra
2.4 g
Carbohidratos
37 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
JAPANESE CUISINE
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Star Pizza
1h 45min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1h 50min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Thai Prawn Patties
1h 20min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Shrimp Yakisoba
35min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Happy Veggie Empanadas
1h 10min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Kasutera (Castella) Honey Cake
1h 45min