Dispositivos y accesorios
Spicy Minced Chicken Salad
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Thai sticky rice20 g
-
chicken breasts cut in pieces400 g
-
water100 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)5 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
shallots halved80 g
-
spring onions cut in lengths (2 cm)4
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fish sauce1 Tbsp
-
lime juice1 Tbsp
-
chilli powder½ tsp
-
sugar½ tsp
-
little gem lettuce heads, leaves separated2
-
cucumber sliced (3 mm)100 g
-
fresh bean sprouts50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
26.1 g
Calorías
622 kJ /
149 kcal
Grasa
1.4 g
Carbohidratos
7.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thai Kitchen
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Teriyaki Marinade
15min
Beef Rendang
2h 30min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Coconut Rice (Pittu)
3h
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Thai Mussels
25min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Cape Malay Chicken Curry
1h