Dispositivos y accesorios
Soy bread with seeds
Prep. 20min
Total 3h 50min
12 portions
Ingredientes
-
soy natural yoghurt120 g
-
water140 g
-
molasses1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
soy flour plus extra for dusting200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing30 g
-
Italian "00" flour300 g
-
salt1 tsp
-
white sesame seeds plus extra for sprinkling1 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
199 mg
Proteína
12.4 g
Calorías
891.3 kJ /
212.2 kcal
Grasa
6 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
25.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Viva la Vegan
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chai tea
15min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1h 10min
Lupini cheese
3h 20min
Savory Turnip Cake
26h 55min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Cauliflower "fried" rice
45min
Spiced cauliflower pilau
20min
Aloo tikki
55min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Pea and garden mint fritters
25min
Chai masala tea
15min