Dispositivos y accesorios
Za'atar bread rolls
Prep. 15min
Total 2h
20 pieces
Ingredientes
-
water300 g
-
olive oil plus extra for greasing and brushing100 g
-
dried yeast (10 g)3 level tsp
-
sugar1 tsp
-
flour plus extra for dusting550 g
-
fine semolina100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh za’atar leaves washed and dried100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3.9 g
Calorías
728 kJ /
174 kcal
Grasa
6.3 g
Carbohidratos
25.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Spinach Fatayers
2h
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Moroccan Mint Tea
25min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min