![Kingfish pie Kingfish pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D19BC5E4-D0C3-498D-88ED-F23F2335B0B1/Derivates/18622c56-0a79-4299-a3b5-455e8fa99548.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- 150 g water
- 350 g flour
- 1 egg
- 25 g milk powder
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
King fish filling
- 600 g white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 50 g tamarind paste
- 50 g hot water
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 2 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp vegetable oil
- 300 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
o bien 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tbsp dried chilli flakes, adjust to taste
Assembly and baking
- vegetable oil, for greasing
- flour, for dusting
- 50 g toasted pine nuts
- 1 egg, lightly beaten with 1 tbsp water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2498 kJ / 597 kcal
- Proteína
- 31.8 g
- Carbohidratos
- 61.8 g
- Grasa
- 24.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2小时 15 分钟
Roselle Payasam
35 Min
Miso Fudge
2h
Profiteroles
2h
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Berry Clafoutis (Anna)
1h 35min
Steamed Whole Grain Bread
3h 25min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 分钟
Chocolate Bread and Butter Pudding
1 Std.
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1小时 20 分钟
Cornish Pasty
1 Std. 30 Min