Dispositivos y accesorios
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
Prep. 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
fresh bird's eye chili (opcional)1
-
shallot2 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
kale leaves only, center stalks removed, cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. bunch), divided8 oz
-
broccolini halved (approx. 3 in.)8 ½ oz
-
slivered almonds2 oz
-
dried cranberries2 oz
-
lemon juice½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6 g
Calorías
803 kJ /
192 kcal
Grasa
14 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
14 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Veggie Table
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Green Bean Gremolata
25min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Lemon Caper Asparagus
25min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min