Dispositivos y accesorios
Thai Fish Curry
Prep. 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
dried bird's eye chilies small3
-
dried red chilies (Thai), large, to taste4 - 8
-
garlic cloves½ oz
-
fresh lemongrass½ oz
-
shrimp paste½ oz
-
fresh kaffir lime leaves4
-
cilantro leaves and tender stems, plus extra to garnish½ oz
-
water divided24 oz
-
fish sauce divided2 oz
-
24 oz white fish fillets, skin removed, cut into 6 oz filletsChilean sea bass skin removed, cut into 6 oz fillets24 oz
-
coconut oil plus extra to grease Varoma½ oz
-
palm sugar1 oz
-
coconut cream (approx. 13.5 oz)1 can
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24 g
Calorías
1674 kJ /
400 kcal
Grasa
29 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Flavors
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Curry Fish
35 Min
Chicken Pad Thai
45 Min
Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Soy Poached Chicken
50 Min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 Min
Turmeric Chicken
50 Min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min