Dispositivos y accesorios
Thai Fish Curry
Prep. 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
dried bird's eye chilies small3
-
dried red chilies (Thai), large, to taste4 - 8
-
garlic cloves½ oz
-
fresh lemongrass½ oz
-
shrimp paste½ oz
-
fresh kaffir lime leaves4
-
cilantro leaves and tender stems, plus extra to garnish½ oz
-
water divided24 oz
-
fish sauce divided2 oz
-
24 oz white fish fillets, skin removed, cut into 6 oz filletsChilean sea bass skin removed, cut into 6 oz fillets24 oz
-
coconut oil plus extra to grease Varoma½ oz
-
palm sugar1 oz
-
coconut cream (approx. 13.5 oz)1 can
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24 g
Calorías
1674 kJ /
400 kcal
Grasa
29 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Flavors
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 Min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 Min
Thai Green Curry Chicken
30 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 Min
Bibimbap
55 Min
Curry Fish
35 Min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min