Dispositivos y accesorios
Fatayer with cheese and mint
Prep. 30min
Total 1h 5min
12 pieces
Ingredientes
Dough
-
whole milk250 g
-
olive oil80 g
-
1 ½ tsp dried instant yeast, (6 g)fresh yeast15 g
-
bread flour350 g
-
sugar15 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint only leaves10 g
-
pecorino romano50 g
-
cream cheese75 g
-
nigella seeds1 ½ tsp
To make the fatayer
-
bread flour for dusting
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 pieces
Proteína
6 g
Calorías
921.2 kJ /
220 kcal
Grasa
11 g
Fibra
1.1 g
Carbohidratos
23.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Moroccan Street Food
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Steamed Whole Grain Bread
3h 25min
Venezia Bread
11h
Paleo Focaccia
50min
Basic bread dough
5min
Kashta cream
10min
Baked falafel kofta
Pas d’évaluation
Traditional mint tea
25min
Green beans with tomato and parsley
55min
Buttermilk Bread
2h
Baguette
3h 45min
Rye Bread Rolls- Bürli
12h