
Versiones compatibles
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
-
¼ - ½
tsp cayenne pepper
o bien 2 fresh green cayenne chillies (approx. 6-8 cm long), deseeded if preferred - 50 g fresh coriander plus extra to garnish
-
100
g fresh baby spinach leaves
o bien 100 g fresh spinach large leaves roughly chopped - 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g boneless, skinless, white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)
- 400 g potatoes cut into small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
-
4
tsp chickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)
o bien 10 g cornflour - 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots cut into slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli cut into pieces (3 cm)
- 250 g plain Greek yoghurt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 437 kcal / 1830 kJ
- Proteína
- 36 g
- Grasa
- 18 g
- Carbohidratos
- 28 g
- Fibra
- 5.9 g