Versiones compatibles
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g boneless, skinless, white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)
- 400 g potatoes, cut into small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut into slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli, cut into pieces (3 cm)
- 250 g plain Greek yoghurt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1830 kJ / 437 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 28 g
- Grasa
- 18 g
- Fibra
- 5.9 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Asian-style fish fillets
30 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Eggplant rotolo
1h 40min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Stuffed tomatoes
50min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 godz.