Versiones compatibles
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinated Chicken Skewers
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp ground allspice
- 450 g chicken breasts, skinless, cut in long thin strips (0.5 cm thick, 2 cm wide)
- 6 - 8 cherry tomatoes (opcional)
- 50 g onions, quartered
- 60 g tomato purée
- 4 - 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g water
- 20 g white wine vinegar
Salad Dressing
- 50 g cherry tomatoes, halved
- 15 g wine vinegar
- 20 g olive oil
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper (opcional)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only
Steamed Chicken Skewers, Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
- 200 g basmati rice
- 1700 g water
- 120 g carrots, cut in pieces
- 1 tsp cumin seeds (opcional)
- 1 ½ tsp salt
- 600 g mixed vegetables (e.g. peppers, aubergines, courgettes, cauliflower, broccoli, asparagus), cut in pieces (3 cm)
- 100 g green lettuce leaves, for serving (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1801 kJ / 431 kcal
- Proteína
- 39 g
- Carbohidratos
- 48 g
- Grasa
- 7 g
- Fibra
- 6.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Seven Spice Chicken with Rice
35 Min
Pulled Tandoori Chicken
30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Steamed Beef with Ground Rice
1 Std.
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Turkey Burger
1h 25min
Cheese and Basil Knots
1 Std. 30 Min