Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 15 gramů ančoviček (cca 6 filetů)
- 25 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 1 polévková lžíce kaparů, nakládaných, okapaných
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů citrónové šťávy
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky černého mletého pepře
- 1500 - 2000 gramů jehněčího masa (jehněčí plec)
- 150 gramů bílého vína, suchého
- 150 gramů vody
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 1924 kJ / 460 kcal
- Proteína
- 33.8 g
- Carbohidratos
- 0.5 g
- Grasa
- 35.9 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lososové burgery
Ninguna valoración
Panellets
11h 20min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3 Std. 30 Min
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Ninguna valoración
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Ninguna valoración
Treska na thajský způsob
2 godz. 40 min
Vejce na páře á la flamenca
25min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Low carb lasagne
1h 30min
Hříbkové ragú s houskovými noky
1h