Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Samosa pastry
- 260 g chilled water
- 20 g ghee
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
Samosa filling
- 520 g water
- 100 g potatoes, peeled and cut into small cubes (5 mm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves and stalks only
- 160 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 20 g olive oil
- 300 g beef mince
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 tsp garam masala
- 2 tsp curry powder
Fresh tomato chutney
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, cut into pieces and deseeded if preferred
- 250 g fresh tomatoes, cut into halves and seeds removed
- ¼ tsp ground cumin
- 20 g olive oil
- ½ tsp salt
Assembly
- 1250 g vegetable oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 843.1 kJ / 200.7 kcal
- Proteína
- 5.3 g
- Carbohidratos
- 16.2 g
- Grasa
- 12.5 g
- Grasas saturadas
- 2.3 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sodio
- 148.4 mg
Recetas alternativas
Garlic and coriander naan
1h 30min
Chicken tikka masala with saffron rice
4óra 40p
Naan bread
2 godz. 40 min
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Lamb dhansak
25h 45min
Kashmiri garlic naan
1ωρ. 50 λεπτ.
Samosas
1h 35min
Rogan josh
1h 35min
Biryani
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Roti (for two)
25 Min
Roti
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Murgh makhani (Butter chicken)
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