Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- máslo (nesolené), na vymazání
- 120 gramů cibule, napůl
- 60 gramů šalotky, napůl
- 2 stonky řapíkatého celeru, na kousky
- 15 gramů olivového oleje
- 900 gramů kuřecích prsou, bez kostí, na nudličky
- 3 vejce
- 150 gramů crème fraîche
- 1 svazek čerstvé bazalky (nechte si stranou 12 lístků)
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- 10 gramů soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1124 kJ / 269 kcal
- Proteína
- 28.6 g
- Carbohidratos
- 2.6 g
- Grasa
- 16 g
- Fibra
- 1.1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Rybí polévka se zeleninou
30 Min
Vinná marináda
Ninguna valoración
Carpaccio z červené řepy
Ninguna valoración
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Ninguna valoración
Krabí balíčky
Ninguna valoración
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Ninguna valoración
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 Min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Ninguna valoración
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Ninguna valoración
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5h 30min
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45 Min
Soljanka z DDR
1 Std. 30 Min