![Rogan josh Rogan josh](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1092B3C1-422C-453B-838C-759DF4A36644/Derivates/A64CDE90-BC07-45D7-AF47-7B9C3D4B0AC7.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinade
- ½ tsp asafoetida (see Tips)
- 2 tbsp water
- 300 g natural yoghurt
- 1000 g boneless lamb leg, trimmed and cut into pieces (3 cm)
Curry
- 3 fresh tomatoes, 2 deseeded and cut into quarters, 1 cut into eighths, for garnishing
- 300 g red onion, cut into quarters
- 30 g ghee (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 3 cm cinnamon quill piece
- 6 whole cloves
- 1 tsp cardamom pods (green)
- 2 cardamom pods (black)
- 1 tsp fennel seeds
- 20 g garlic paste (see Tips)
- 40 g ginger paste (see Tips)
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp Kashmiri chilli powder (optional)
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground turmeric
- 60 g tomato paste
- 2 tsp garam masala (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 bunch fresh coriander, leaves only, torn into pieces, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1635.7 kJ / 389.3 kcal
- Proteína
- 42 g
- Carbohidratos
- 11.8 g
- Grasa
- 19 g
- Grasas saturadas
- 7.7 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sodio
- 678.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Coconut lamb curry
2 Std.
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min
Chicken korma
45min
Lamb korma
4 Std.
Madras curry powder
15min
Beef madras
1 Std. 30 Min
Lamb saag
1 Std. 30 Min
Bhuna gosht
1h 20min