Dispositivos y accesorios
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
Prep. 10min
Total 1h 10min
7 portions
Ingredientes
-
shelled walnuts plus extra, chopped, to garnish2 oz
-
water to soak
-
roasted red peppers drained if canned or jarred8 oz
-
garlic cloves1 - 2
-
bread crumbs1 oz
-
1 tsp red pepper flakes, to tastealeppo pepper flakes, to taste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
1 oz honeypomegranate molasses1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
4 mg
Proteína
2.1 g
Calorías
678 kJ /
162 kcal
Grasa
14.3 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
7.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Perfect for Dipping
13 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Hummus
10 Min
Hummus with Peas and Beans
25 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Muhamara dip
5 Min
Muhamara dip
30 Min
Leftover Vegetable Hummus
10 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min