Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g carrots, cut into pieces
- 90 g leek, cut into pieces
- 80 g celery, cut into pieces
- 30 g butter
- 500 g potatoes, diced (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
tbsp beef stock paste, homemade
o bien 1 beef stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp dried savory
- 500 g green beans, fresh or frozen (defrosted)
- 250 g sausage meat, ready seasoned (see tip)
- 250 g canned butter beans, drained (weight after draining)
- 1 tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1811 kJ / 432 kcal
- Proteína
- 22 g
- Carbohidratos
- 36 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 13.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Creamy turkey stew (TM6)
3j 50 menit
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 menit
Courgette side dish
30 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Vegetable tortilla with chorizo
50 menit
Chicken breasts with courgette topping
50 menit
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min