Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 bread roll, dry
- water for soaking
- 15 g fresh parsley, stalks removed
- 130 g onions, cut into halves
- 20 g oil, plus extra for frying
- 1 egg
- 600 g beef mince
- 20 g mustard
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 tsp hot paprika powder
- 150 g Cheddar cheese or any other medium-hard cheese, cut into 8 pieces (3 x 3 cm, 5 mm thick)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1395 kJ / 333 kcal
- Proteína
- 22 g
- Carbohidratos
- 6 g
- Grasa
- 25 g
- Fibra
- 0.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pizza dough
1 Std.
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Steamed eggs sunny side up
15 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1ωρ. 10 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Vegetable stock paste
50min
Sausage Mummies
1ωρ. 10 λεπτ.
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1j 50 menit
Fish fingers with tomato sauce
50min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Chicken Fricassee (Metric)
55min