Versiones compatibles
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dressing
- ½ lemon, zest, peeled into strips (1 x 4 cm) and juice
- 1 garlic clove
- 120 g Greek yoghurt
- 30 g olive oil
- 1 - 2 tsp smoked paprika
- ½ tsp sea salt flakes
- 1 pinch ground black pepper
Arancini
- 100 g day old bread
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 60 g brown onion
- 150 g pumpkin, skin removed and cut into cubes (3 cm)
- 30 g olive oil
- 200 g arborio rice
- 40 g white wine
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 egg yolk
- 8 fresh sage leaves, finely chopped
- 2 tbsp plain flour, plus extra if needed
- 2 egg whites
- 120 g blue cheese, cut into cubes (1 cm)
- vegetable oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 487.1 kJ / 116 kcal
- Proteína
- 2.6 g
- Carbohidratos
- 6.8 g
- Grasa
- 8.7 g
- Grasas saturadas
- 2 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 154.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beetroot, feta and spinach quiche
1u. 40min
Flaky filo fingers
1h 30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2u.
Satay sauce
15min
Hollandaise sauce
15min
Quiche Lorraine
45min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1u.
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Mushroom tart
50min
Filo spinach slice
55min
Gnocchi
1u. 40min