Dispositivos y accesorios
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
50.22 g
Calorías
1593 kJ /
381 kcal
Grasa
18.67 g
Fibra
1.15 g
Carbohidratos
3.06 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
More Midweek Meals
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Cod with Citrus Butter
50min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Creamed Cod
45min
Pork with Spinach Lentils
20min
Lentil and Pancetta Stew
1h