![Chocolate love cake with Turkish delight jelly Chocolate love cake with Turkish delight jelly](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BE74B2EA-0AA6-42D1-AF22-7119EC8BAAE7/Derivates/EAE557FF-3530-4A14-9A02-2B5715CF9624.jpg)
Versiones compatibles
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Jelly
- unsalted butter, for greasing
- 4 gold strength gelatine leaves
- 220 g water, plus extra chilled water for soaking gelatine
- 300 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch salt
- 1 tsp rose water
- 4 drops natural red food colouring (optional)
Cake
- 130 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 1 whole nutmeg
- 80 g pistachios
- 100 g dark chocolate
- 400 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 180 g brown sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 250 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 20 g icing sugar
- 20 g cornflour
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2854.9 kJ / 679.7 kcal
- Proteína
- 13 g
- Carbohidratos
- 60.5 g
- Grasa
- 43.9 g
- Grasas saturadas
- 13.3 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 61.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Apple cake
1h
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 Std. 45 Min
Salted caramels
4 godz. 40 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Vanilla bean marshmallows
2 godz. 15 min
Lemon meringue pie
3 Std.
Custard
10 min
White chocolate mousse cups
3 Std. 35 Min
Brandy cream
15min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min