Dispositivos y accesorios
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
Prep. 55min
Total 4h 55min
10 portions
Ingredientes
Jelly
-
unsalted butter for greasing
-
gold strength gelatine leaves4
-
water plus extra chilled water for soaking gelatine220 g
-
caster sugar300 g
-
lemon juice only½
-
salt1 pinch
-
rose water1 tsp
-
natural red food colouring (optional)4 drops
Cake
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing130 g
-
whole nutmeg1
-
pistachios80 g
-
dark chocolate100 g
-
raw almonds400 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
brown sugar180 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
natural yoghurt plus extra to serve250 g
-
icing sugar20 g
-
cornflour20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
61.5 mg
Proteína
13 g
Calorías
2854.9 kJ /
679.7 kcal
Grasa
43.9 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
13.3 g
Carbohidratos
60.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Custard
10min
Custard
10min
Chocolate mousse
3h 20min
Chocolate sauce
20min
Honey crème caramels
25h 55min
Chocolate brownie trifle
6h
Chocolate raspberry puddings
40min
Traditional cocktail sauce
5min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Lime glaze
40min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h