Dispositivos y accesorios
Venusschelpen op zeemanswijze
Prep. 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (opcional)½ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
980 kJ /
235 kcal
Proteína
15.85 g
Carbohidratos
9.08 g
Grasa
14.98 g
Fibra
0.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gevarieerd koken elke dag
52 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vitello tonnato
13h
Gazpacho
1h 15min
Hollandaisesaus
15min
Rundvlees Stroganoff
1h
Tarbot met salsasaus
Ninguna valoración
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Bearnaisesaus
15min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Steak tartaar
30min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min