Dispositivos y accesorios
Venusschelpen op zeemanswijze
Prep. 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (opcional)½ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
980 kJ /
235 kcal
Proteína
15.85 g
Carbohidratos
9.08 g
Grasa
14.98 g
Fibra
0.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gevarieerd koken elke dag
52 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Gazpacho met kers en munt
Ninguna valoración
Gestoomd paaslam met groentjes
Ninguna valoración
Uiensoep
1h
Gefermenteerde wortelen
Ninguna valoración
Veenbessen-chocolade cakemix
Ninguna valoración
Perzik Bellini
5min
Varkenshaasje in papillot
1h
Appels met cidersabayon
Ninguna valoración
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Kalfszwezerik met lente-uien
Ninguna valoración
Sabayon (Zabaglione)
15min