Dispositivos y accesorios
Mosselen in romige witte wijnsaus
Prep. 25min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
6 g
Calorías
935 kJ /
223 kcal
Grasa
17 g
Fibra
0.9 g
Carbohidratos
5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Komkommersalade met dille
10min
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Gestoomd paaslam met groentjes
Ninguna valoración
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
350 g sjalot kleuren
Ninguna valoración
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Crostini met champignons en fontinakaas
Ninguna valoración
Varkenshaasje in papillot
1h
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Appelmoes
20min