Dispositivos y accesorios
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Prep. 20min
Total 30min
25 pieces
Ingredientes
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (opcional) to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3.2 g
Calorías
209 kJ /
49 kcal
Grasa
2.8 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
2.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spanish Tapas
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Guacamole
5min
Basil Pesto
10min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Citrus Margarita
10min
Tuna Tartare
40min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Pozole Verde
2h
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min