Dispositivos y accesorios
Žampiony v octu
Prep. 5min
Total 35min
4 porce
Ingredientes
-
250 gramů žampiónů na plátky
-
3 špetky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
50 gramů octa vinného, 6%
-
1 - 2 stroužky česneku
-
6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porci
Proteína
2.3 g
Calorías
558 kJ /
134 kcal
Grasa
12.9 g
Fibra
1.2 g
Carbohidratos
1.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Tapas
11 Recetas
República Checa
República Checa
También podría gustarte...
Mandlové lodičky
1h 20min
Parmazánová polévka s rýží
25min
Houby s citrónovou šťávou
30min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1h
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Ninguna valoración
Vepřová terina se sušeným ovocem
Ninguna valoración
Studená okurková polévka
2h 15min
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
2h
Sušenky Garibaldi
40min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5h 30min
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Ninguna valoración