Dispositivos y accesorios
Baby Peas and Pancetta Risotto
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)3 oz
-
shallots halved2 oz
-
olive oil plus extra to fry2 oz
-
7 oz frozen peas, defrosted, dividedfrozen baby peas defrosted, divided7 oz
-
dry white wine2 oz
-
arborio rice7 oz
-
chicken stock paste2 tsp
-
water16 oz
-
5 ½ oz ham, diced (¼ in.)pancetta diced (¼ in.)5 ½ oz
-
1 oz unsalted buttercream1 oz
-
ground black pepper to taste, plus extra to season¼ tsp
-
fresh mint leaves chopped5 - 10
-
salt to season, to taste⅛ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
651.9 mg
Proteína
19.1 g
Calorías
2616.8 kJ /
625.4 kcal
Grasa
36.8 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
11.5 g
Carbohidratos
50.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Midweek Meals
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Classic Swiss Fondue
15min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Kabocha Sage Risotto
40min
Tropical Cashew Rice
1h 45min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Risotto with Broccolini
35min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Greek Rice
1h 20min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Risotto with Spinach and Peas
30min