Dispositivos y accesorios
Summer ice cream cake
Prep. 10min
Total 4h 50min
8 portions
Ingredientes
Berry coulis
-
fresh raspberries (see Tips)200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon)20 g
Summer ice cream cake
-
shortbread biscuits230 g
-
blanched almonds toasted70 g
-
raw sugar50 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)300 g
-
rose water½ tsp
-
dried cranberries50 g
-
green seedless grapes plus extra for decorating100 g
-
red seedless grapes plus extra for decorating100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
fresh raspberries (opcional) for decorating
-
strawberries (opcional) for decorating
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
173.9 mg
Proteína
8.1 g
Calorías
2116.3 kJ /
503.9 kcal
Grasa
30.4 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
14.1 g
Carbohidratos
49.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Calendar favourites
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Apricot liqueur
1h
Almond biscotti
1h 10min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7h 5min
Cranberry and rosemary chutney
45min
Steamed coconut custards
45min
Chocolate Frangelico® gelato
28h