Dispositivos y accesorios
Apricot Danish slice
Prep. 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
blanched almonds60 g
-
unsalted butter softened30 g
-
caster sugar40 g
-
natural almond extract½ tsp
-
eggs2
-
puff pastry (25 cm square sheets - see Tips)2 sheets
-
canned apricot halves, drained (approx. 260 g after draining - see Tips)400 g
-
flaked almonds20 g
-
smooth apricot jam lightly beaten50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
277.7 mg
Proteína
8.4 g
Calorías
1634.8 kJ /
389.2 kcal
Grasa
22.1 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
7.4 g
Carbohidratos
38 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meals in a Flash
91 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Aussie meat pies
2h
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Custard
10min
Pull-apart sunshine bread
40min
Vanilla slice
26h 5min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Basic bread
1h 35min
Chocolate ripple cheesecake towers
40min
Date and nut loaf
1h 20min
Caribbean carrot cake
2h 10min