Dispositivos y accesorios
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
Prep. 15min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Sabayon
-
egg yolks from medium eggs4
-
golden caster sugar100 g
-
water cold50 g
Parfait
-
fresh raspberries160 g
-
double cream250 g
-
meringues broken in pieces (2-3 cm)60 g
Fresh Berry Sauce
-
sugar30 g
-
fresh strawberries hulled, halved, plus extra for garnishing150 g
-
fresh raspberries plus extra for garnishing150 g
-
lemon juice15 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3.2 g
Calorías
1208 kJ /
289 kcal
Grasa
18.2 g
Carbohidratos
28.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The British Isles on a Plate
88 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Brandy Butter
10min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Lemon Posset
2h 40min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3h 30min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Rhubarb Crumble
55min
Apricot and Nut Stuffing
45min
Mince Pies
1h 10min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Victoria Sponge
1h 10min
Peppercorn Sauce
30min