Curried Prawns with Rice
TM6 TM5

Curried Prawns with Rice

3.2 (34 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g frozen green peas
  • 35 g curry powder
  • 150 g carrots, peeled, diced (1 cm)
  • 200 g rice
  • 2 medium eggs, lightly beaten
  • 1200 g water
  • 70 g onions, quartered
  • 10 g vegetable oil
    o bien sunflower oil
  • 100 g raw tiger prawns, peeled, deveined, cut in pieces (2 cm) (see tip)
  • 30 g fresh pineapple, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • ½ tsp rice wine
  • 1 tsp fish sauce
  • ½ tsp fine sea salt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1306 kJ / 312 kcal
Proteína
18 g
Carbohidratos
22 g
Grasa
18 g
Fibra
10 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas