Dispositivos y accesorios
Curried Prawns with Rice
Prep. 15min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
frozen green peas50 g
-
curry powder35 g
-
carrots peeled, diced (1 cm)150 g
-
rice200 g
-
medium eggs lightly beaten2
-
water1200 g
-
onions quartered70 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
fresh pineapple peeled, cut in pieces (2 cm)30 g
-
rice wine½ tsp
-
fish sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
18 g
Calorías
1306 kJ /
312 kcal
Grasa
18 g
Fibra
10 g
Carbohidratos
22 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chinese Seafood
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chicken Korma
40min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Scrambled Eggs
10min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Cottage Pie
1u. 10min
Tom Yum with Prawns
25min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Fish Stew
45min
Brodet (Fish stew)
1u. 15min
Chicken Cacciatore
50min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1u.
Chicken Curry with Spinach
1u. 5min