Dispositivos y accesorios
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, cut in halves, cores removed300 - 400 g
-
dark chocolate, 50% cocoa solids cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
cream, min. 30% fat100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
50 g pistachio nuts, unsalted, and toastedflaked almonds toasted50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5 g
Calorías
1480 kJ /
354 kcal
Grasa
25 g
Fibra
5.3 g
Carbohidratos
25 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Lemon Bundt Cake
2h
Steamed eggs sunny side up
15min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15h
Frozen Fruit Sorbet (TM5 Metric)
5min
Plain yoghurt
14h
Frozen fruit sorbet
5min
Potato goulash
1h
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Summer Fruits Parcel
20min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Cauliflower Gratin
55min
Mini French apple cakes
1h 35min