Dispositivos y accesorios
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, cut in halves, cores removed300 - 400 g
-
dark chocolate, 50% cocoa solids cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
cream, min. 30% fat100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
50 g pistachio nuts, unsalted, and toastedflaked almonds toasted50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5 g
Calorías
1480 kJ /
354 kcal
Grasa
25 g
Fibra
5.3 g
Carbohidratos
25 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Béchamel sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Stuffed vegetables
1h 20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Crêpes with herbs
1h
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Romesco dip
10min
Potato and vegetable purée
45min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min