Dispositivos y accesorios
Irish "Baked" Beans
Prep. 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
thick cut bacon cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
olive oil (opcional) (see Tip)2 tsp
-
tomato sauce14 oz
-
water7 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
ground mustard1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
maple syrup1 tsp
-
cannellini beans rinsed, drained (15 oz cans)2 cans
-
brown bread to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
12 g
Calorías
787 kJ /
188 kcal
Grasa
3 g
Fibra
8 g
Carbohidratos
29 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
St. Paddy's Day
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1h 30min
Layered Mexican dip
25min
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
8h 50min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Wine Salts
22h 55min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Cranberry Bacon Stuffing
10min
Brown Sugar Baked Beans
45min
Folded Herb Bread
Ninguna valoración
Holiday Stuffing
1h