Dispositivos y accesorios
Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Prep. 10min
Total 45min
8 pieces
Ingredientes
-
vegetable oil for greasing
-
fresh button mushrooms halved60 g
-
broccoli cut in pieces60 g
-
courgette cut in pieces80 g
-
shallot halved30 g
-
smoked salmon fillet, cut in cubes (1 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
eggs5
-
milk120 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
water500 g
-
sriracha mayo for drizzling
-
black sesame seeds for sprinkling
-
fresh coriander for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
14.9 g
Calorías
1076.1 kJ /
257.2 kcal
Grasa
5.8 g
Fibra
7.5 g
Carbohidratos
39.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nester TM7
30 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Walnut and spinach pesto
5min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5min
Demo Recipe - Isaac
1h
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12h 10min
Pinakbet
15min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
7 Seed Crackers
1h 40min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Calamansi Juice
5min