Dispositivos y accesorios
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Prep. 20min
Total 12h 20min
6 porties
Ingredientes
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
1750.5 mg
Proteína
8.5 g
Calorías
1525 kJ /
364 kcal
Grasa
25.4 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
13.3 g
Carbohidratos
26.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebration of Colours
7 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Ninguna valoración
Pizza met parmaham en walnoten
Ninguna valoración
Vegan Oesterzwam Soep
Ninguna valoración
Mojito
5min
Temaki Sushi
Ninguna valoración
Vanille Yoghurt
Ninguna valoración
Maïsbrood en cheddar muffins
Ninguna valoración
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Ninguna valoración
Aardappelpuree en merguez
Ninguna valoración
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Dadel- en Haverdrank
20min
Dubai Chocolate Macarons
Ninguna valoración