Dispositivos y accesorios
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Prep. 20min
Total 12h 20min
6 porties
Ingredientes
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
1750.5 mg
Proteína
8.5 g
Calorías
1525 kJ /
364 kcal
Grasa
25.4 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
13.3 g
Carbohidratos
26.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebration of Colours
7 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Hollandaise saus
Ninguna valoración
Pad Thai
45min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Ninguna valoración
Mojito
5min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Ninguna valoración
Kimchi kaasdip
Ninguna valoración
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Ninguna valoración
Kokos en karamel cheesecake
Ninguna valoración
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Ninguna valoración
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Ninguna valoración
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min