Dispositivos y accesorios
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Prep. 20min
Total 12h 20min
6 porties
Ingredientes
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
1750.5 mg
Proteína
8.5 g
Calorías
1525 kJ /
364 kcal
Grasa
25.4 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
13.3 g
Carbohidratos
26.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebration of Colours
7 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Ninguna valoración
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Volcano Steak Burgers
Ninguna valoración
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Ninguna valoración
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Vegan pudding
15min
Kimchi kaasdip
Ninguna valoración
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Ninguna valoración
Spaanse brunch
1h 15min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Ninguna valoración