Dispositivos y accesorios
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Prep. 20min
Total 12h 20min
6 porties
Ingredientes
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
1750.5 mg
Proteína
8.5 g
Calorías
1525 kJ /
364 kcal
Grasa
25.4 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
13.3 g
Carbohidratos
26.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebration of Colours
7 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Appel Pinda Rolls
Ninguna valoración
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Ninguna valoración
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Ninguna valoración
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Ninguna valoración
Hartige cashew roomkaas
Ninguna valoración
Matzeballen
Ninguna valoración
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Ninguna valoración
Spookachtige pizza
Ninguna valoración
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Ninguna valoración
Lactosevrije luikse wafels
Ninguna valoración