Dispositivos y accesorios
Glutenvrije frambozen rolgebak
Prep. 30min
Total 25h 40min
10 porties
Ingredientes
Royal Icing sneeuwvlokken
-
eiwit van groot ei (zie tip)1
-
poedersuiker200 g
-
vers geperst citroensap¼ tl
-
kokos, gedroogd, geraspt om te bestrooien10 g
Biscuitgebak
-
eieren (63-73 g)4
-
basterdsuiker110 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
basterdsuiker om te bestrooien20 - 30 g
Mascarponeroom
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
mascarpone100 g
-
poedersuiker20 g
Opbouw en afwerking
-
aardbeienconfituurframbozenconfituur200 g
-
frambozen150 g
-
kokos, gedroogd, geraspt20 g
-
chocoladeschilfers wit100 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
88 mg
Proteína
6 g
Calorías
2501 kJ /
600 kcal
Grasa
39 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
24 g
Carbohidratos
55 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Feesttafel
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Asperges en prosciutto cannoli
Ninguna valoración
Gestoomde citroencake
2h 20min
Citroencake
2h
Aardbeienjam
1h 5min
Napolitaanse cake
Ninguna valoración
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Traditionele vruchtenjam
55min
Appelcake
1h