Dispositivos y accesorios
Rainbow Fruit Tart
Prep. 20min
Total 1h 40min
12 portions
Ingredientes
Pastry
-
caster sugar40 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
½ tsp vanilla bean pastevanilla pod seeds only (see tip)1
Filling
-
caster sugar120 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
medium eggs2
-
egg yolk from medium egg1
-
freshly squeezed lemon juice75 g
-
whole milk200 g
-
cornflour25 g
-
whipping cream100 g
-
raspberries100 g
-
peach diced (1 cm)60 g
-
fresh pineapple sliced (1 cm)60 g
-
blueberries15 g
-
kiwi fruit peeled, sliced (5 mm)60 g
-
strawberries sliced (5 mm)4 - 6
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 12 portions
Sodio
564.5 mg
Proteína
63.3 g
Calorías
14490 kJ /
3463.2 kcal
Grasa
158.8 g
Fibra
20.1 g
Grasas saturadas
89.4 g
Carbohidratos
459.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat The Rainbow
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Orange Sponge Cake
1h
Strawberry and Raspberry Jam
20min
Lemonade
5min
Spooky Spaghetti and Meatballs
Ninguna valoración
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1h
Sponge Cake
1h 50min
Lemonade
5min
Strawberry Jam
55min
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1h
Sweet Pastry Tartlets
1h 45min
Tiered Mermaid Tail Cake
5h
Classic Banana Bread
1h 25min