Dispositivos y accesorios
Rainbow Fruit Tart
Prep. 20min
Total 1h 40min
12 portions
Ingredientes
Pastry
-
caster sugar40 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
½ tsp vanilla bean pastevanilla pod seeds only (see tip)1
Filling
-
caster sugar120 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
medium eggs2
-
egg yolk from medium egg1
-
freshly squeezed lemon juice75 g
-
whole milk200 g
-
cornflour25 g
-
whipping cream100 g
-
raspberries100 g
-
peach diced (1 cm)60 g
-
fresh pineapple sliced (1 cm)60 g
-
blueberries15 g
-
kiwi fruit peeled, sliced (5 mm)60 g
-
strawberries sliced (5 mm)4 - 6
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 12 portions
Sodio
564.5 mg
Proteína
63.3 g
Calorías
14490 kJ /
3463.2 kcal
Grasa
158.8 g
Fibra
20.1 g
Grasas saturadas
89.4 g
Carbohidratos
459.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat The Rainbow
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 Min
Padrón Pepper Pesto
4 Std. 15 Min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 Min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 Min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 Std. 20 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Keine Bewertungen
Lemon Tiramisu
6 Std. 25 Min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 Min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 Min
Tarte Tatin
1 Std.
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 Std. 10 Min
Orange Sponge Cake
1 Std.