Dispositivos y accesorios
Vegan Oyster Mushroom Soup
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
onions cut in halves120 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
80 g celeriac, cut in piecesEnglish celery stalks cut in pieces80 g
-
parsley root cut in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms cut in strips (0.5-1 cm)500 g
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried marjoram2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
670 mg
Proteína
6 g
Calorías
663 kJ /
159 kcal
Grasa
9 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
0.8 g
Carbohidratos
19 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We Celebrate our Uniqueness
19 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cereal Prawns
30min
Fruit Cake
4h 10min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Soy Braised Whole Chicken
Ninguna valoración
Windsor Bread
Ninguna valoración
Date and Oat Drink
20min
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Ninguna valoración
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Ninguna valoración