Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 130 gramů cibule, napůl
-
190
gramů lišek, sterilovaných, okapaných
o bien 190 gramů žampiónů, sterilovaných, okapaných - 40 gramů másla, plus extra pro vymazání
- 1000 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 2 čajové lžičky soli
- 20 gramů strouhanky
- 2 vejce (1 rozdělené na bílek a žloutek)
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 250 gramů crème fraîche nebo zakysané smetany
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 2275 kJ / 543 kcal
- Proteína
- 50 g
- Carbohidratos
- 6 g
- Grasa
- 35 g
- Fibra
- 3.1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Jahodové tiramisu
Ninguna valoración
Carpaccio z červené řepy
Ninguna valoración
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30min
Zabaione
15 Min
Hot curry
5 Min
Tiramisu (bez laktózy)
12 Std. 40 Min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Ninguna valoración
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3h 5min
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1h 5min
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Ninguna valoración
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5h 30min
Sýrové rolky á la Fornetti
45 Min