Dispositivos y accesorios
Hollandaise saus
Prep. 5min
Total 15min
500 gram
Ingredientes
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 500 gram
Sodio
939 mg
Proteína
48 g
Calorías
15119 kJ /
3611 kcal
Grasa
380 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
203 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Ninguna valoración
Salade van boerenkool en rode kool
Ninguna valoración
Vegan boter
Ninguna valoración
Tempé
48h
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Ninguna valoración
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Ninguna valoración
Choronsaus
20min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min