Dispositivos y accesorios
Groene pepersaus
Prep. 5min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
2.7 g
Calorías
688 kJ /
165.6 kcal
Grasa
12 g
Carbohidratos
9.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sauzen
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Bearnaisesaus
15min
Batch cooking - Basisrecepten
Ninguna valoración
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
350 g sjalot fruiten
Ninguna valoración
Choronsaus
20min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Bechamelsaus
15min
Chocolademousse
3h 20min