Dispositivos y accesorios
Groene pepersaus
Prep. 5min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
2.7 g
Calorías
688 kJ /
165.6 kcal
Grasa
12 g
Carbohidratos
9.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sauzen
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Bechamelsaus
15min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Soubisesaus
Ninguna valoración
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Aardappelpuree
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Bearnaisesaus
20min