Dispositivos y accesorios
Groene pepersaus
Prep. 5min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
2.7 g
Calorías
688 kJ /
165.6 kcal
Grasa
12 g
Carbohidratos
9.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sauzen
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Bearnaisesaus
20min
Mayonaise
5min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Zeevruchtennat met champagne
Ninguna valoración
Bearnaisesaus
15min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Lamslende met roze pepersaus
45min
Steak tartaar
30min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Forelmousse
5min
Aardappelpuree
45min