Dispositivos y accesorios
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Prep. 10min
Total 50min
4 portion
Ingredientes
-
paneer cheese cubed (3.5 cm/1 in.)200 g
-
garam masala4 tsp
-
cumin, ground2 tsp
-
rice, brown "low GI" (see Tip)140 g
-
water995 g
-
zucchini cubed (1.5 cm/½ in.)85 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
onion cut into halves140 g
-
ginger, fresh peeled and sliced1 inch
-
garlic clove2
-
chilli, green, long trimmed½
-
cilantro, fresh tiges et racines, feuilles réservées1 bunch
-
baby spinach, fresh200 g
-
chickpea, canned no-added salt, rinsed and drained395 g
-
plain yogurt high protein (see Tip)100 g
-
chilli, green, long thinly sliced, to garnish½
-
lemon cut into wedges
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
475 mg
Proteína
20.2 g
Calorías
1879.2 kJ /
449.1 kcal
Grasa
12.8 g
Fibra
15.6 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
68.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Recipes for Diabetics - CA
11 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Pad Thai
45min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1h
Minestrone
45min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Thai Curry Noodles
25min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Ninguna valoración
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min