Dispositivos y accesorios
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
Prep. 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
quark (curd cheese)250 g
-
medium egg1
-
durum wheat semolina70 g
-
plain flour45 g
-
unsalted butter diced30 g
-
panko breadcrumbs70 g
-
caster sugar30 g
-
300 g mixed fresh berriesfrozen mixed berries300 g
-
caster sugar to taste30 - 60 g
-
vanilla bean paste2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
water1500 g
-
fine sea salt plus 1 pinch1 tsp
-
icing sugar for dusting
-
grated lemon zest for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
606.4 mg
Proteína
9.7 g
Calorías
1170.1 kJ /
279.7 kcal
Grasa
7.7 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
3.7 g
Carbohidratos
43.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Vegan Porridge with Fruit and Cinnamon
Ninguna valoración
Fruit Ice Cream
5min
Chicken and mushroom rice
45min
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Fruit Ice Cream
5min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3h 10min
Pumpkin Chai Latte
20min
Sweet Potato Cheesecake Bars
2h
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45min
Sernik rosa slice
3h 15min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min