Mushroom Taco Filling
TM5 TM6

Mushroom Taco Filling

4.7 (3 valoraciones )

Ingredientes

  • 115 g white onion, cut into pieces
  • 2 garlic clove
  • 1 tsp oregano, dried
  • ½ tsp cumin, ground
  • ½ tsp paprika
  • 15 g vegetable oil
  • 285 g white button mushroom, fresh, sliced
  • 285 g portobello mushroom, fresh, gills removed, cut into pieces (5 cm/2 in.)
  • 1 serrano chilli, or jalapeno, stem removed, deseeded, thinly sliced (see Tip)
  • 115 g vegetable broth
  • 60 g tomato sauce (Spanish)
  • 1 tablespoon salt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
730.7 kJ / 174.6 kcal
Proteína
6.2 g
Carbohidratos
31.1 g
Grasa
4.6 g
Grasas saturadas
0.8 g
Fibra
5.7 g
Sodio
534.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas