Dispositivos y accesorios
Spinach and Ricotta Ravioli
Prep. 1h
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Pasta
-
pasta flour (00 flour)200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh spinach washed and dried50 g
-
egg large1
-
egg yolk from large egg1
Ricotta and Spinach Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces60 g
-
shallots quartered50 g
-
unsalted butter15 g
-
fresh spinach washed and dried300 g
-
ricotta cheese120 g
-
ground nutmeg1 pinch
Cooking
-
semolina fine, for dusting
-
egg white for brushing1
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for serving
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21.3 g
Calorías
1632 kJ /
390 kcal
Grasa
16.1 g
Carbohidratos
40 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A Taste of the Med
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Houmous
13h 30min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35min
Fresh Pasta Dough
1h
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Roquefort Sauce
20min
Avocado Mayonnaise
10min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min