Dispositivos y accesorios
Spinach and Ricotta Ravioli
Prep. 1h
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Pasta
-
pasta flour (00 flour)200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh spinach washed and dried50 g
-
egg large1
-
egg yolk from large egg1
Ricotta and Spinach Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces60 g
-
shallots quartered50 g
-
unsalted butter15 g
-
fresh spinach washed and dried300 g
-
ricotta cheese120 g
-
ground nutmeg1 pinch
Cooking
-
semolina fine, for dusting
-
egg white for brushing1
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for serving
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21.3 g
Calorías
1632 kJ /
390 kcal
Grasa
16.1 g
Carbohidratos
40 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A Taste of the Med
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Crumpets
3h
Fougasse
2h
Mini Everything Bagels
1h 20min
Fresh Pasta Dough
1h
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Homemade Ricotta
1h 15min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Arancini
2h 10min
Best Beer Battered Fish
30min