Dispositivos y accesorios
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
676.9 mg
Proteína
13.7 g
Calorías
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Grasa
23 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
8.8 g
Carbohidratos
51.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Endless Variations Bread
45min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Mediterranean Herb Baked Fish
45min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1h 10min
Herbes de Provence
5min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1h 10min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1h 10min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1h
Smoky Couscous Salad
20min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h