Dispositivos y accesorios
Vegan Rainbow Salad
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
red onions halved vertically100 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
red radishes200 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit through feeder1
-
carrots200 g
-
plum tomatoes200 g
-
tinned pineapple slices drained, reserving 60 g juice140 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
toasted sesame oil30 g
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
-
peanuts, roasted, salted2 Tbsp
-
fresh mint leaves (opcional)10 g
-
fresh coriander leaves (opcional)10 g
-
red chilli (opcional) finely sliced, for garnishing1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
646.3 mg
Proteína
5.1 g
Calorías
973.2 kJ /
232.6 kcal
Grasa
12.6 g
Fibra
5.7 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
29.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 Std. 15 Min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 Std. 10 Min
Frozen Yoghurt Bark
6 Std. 10 Min
Beetroot Carpaccio
20 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Marinated Peppers
55 Min
Almond and Seed Crackers
45 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 Min