Vegan Rainbow Salad (TM6)
TM6

Vegan Rainbow Salad (TM6)

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 100 g red onions, halved vertically
  • 1 cucumber, unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)
  • 200 g red radishes
  • 1 yellow pepper, cut in wedges that fit through feeder
  • 200 g carrots
  • 200 g plum tomatoes
  • 140 g tinned pineapple slices, drained, reserving 60 g juice
  • 30 g freshly squeezed lime juice
  • 30 g toasted sesame oil
  • 1 fresh chilli, thinly sliced
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 Tbsp toasted sesame seeds
  • 2 Tbsp peanuts, roasted, salted
  • 10 g fresh mint leaves (opcional)
  • 10 g fresh coriander leaves (opcional)
  • 1 red chilli, finely sliced, for garnishing (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
973.2 kJ / 232.6 kcal
Proteína
5.1 g
Carbohidratos
29.1 g
Grasa
12.6 g
Grasas saturadas
1.7 g
Fibra
5.7 g
Sodio
646.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas